Apua uniongelmiin, rentoutumiseen, stressinhallintaan ja kivunlievitykseen

 

Neurosonic -laite lähettää kehoon matalataajuista värähtelyä, jolla on voimakas vaikutus autonomiseen hermostoon ja eritysesti sympaattiseen toimintaan.

Hoidolla saa apua etenkin unihäiriöiden, kivun, jännittyneisyyden, stressin ja ahdistuneisuuden lievittämiseen sekä rentoutumisen, aineenvaihdunnan, paremman mielialan ja kehotietoisuuden edistämiseen.

Tästä neurosonic – ajanvaraukseen

Matalataajuushoito perustuu värähtelyn vaikutuksiin hermostossa ja aineenvaihdunnassa. Neurosonicin sisäänrakennetut elementit lähettävät kehoon erittäin matalataajuista (20 – 100 Hz) värähtelyä, jolla on voimakas vaikutus autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattiseen toimintaan, jonka kautta ylivirittyneisyyttä voidaan lievittää. Värähtelyn avulla voidaan vähentää kehon stressihormonien tuotantoa, jolloin nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvät mekanismit alkavat toimia luonnollisemmin.

Neurosonic vähentää merkittävästi kipua. Koska värähtely vaikuttaa samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti koko elimistöön ja erityisesti autonomiseen hermostoon, se on paikallisesti vaikuttavia hoitomuotoja tehokkaampi vaihtoehto. Jo itse rentoutumisen tunne, jonka Neurosonic synnyttää, vaikuttaa hermoverkostoon ja vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Nestekierto paranee, neste poistuu turvonneista kudoksista ja kudosten sisäinen paine laskee. Kipu lievenee, vammojen paraneminen edistyy ja muut turvotuksesta johtuvat ongelmat, kuten jäykkyys poistuvat. Tehostunut nestekierto kuljettaa ja poistaa tulehdusta aiheuttavia kuona-aineita pois vaurioituneesta kohdasta. Kun kudokset saavat enemmän energiaa lisääntyneen verenkierron johdosta, ne myös toimivat paremmin. Näin paraneminen ja palautuminen nopeutuvat ja toimintakyky paranee.

Hinnasto Yksittäiset hoidot

Yksittäiset hoidot

      Aloitustapaaminen (sis. 20 min hoidon)    25 €

       10 minuutin hoito     12 €

       20 minuutin hoito     18 €

       40 minuutin hoito     28 €

Neurosonic- ajanvaraukseen tästä

Hinnasto hoitopaketit

-15% alennus hoitojaksoa välittömästi seuraavista jatkohoitokorteista

Aloituspaketti

         kartoitus + 3 x 20 min     45 €

5x kortti

            10 minuutin hoidot      50 €

            20 minuutin hoidot      75 €

            40 minuutin hoidot      110 €

10x kortti

            10 minuutin hoidot      80 €

            20 minuutin hoidot      120 €

            40 minuutin hoidot      190 €

Neurosonic -hoitoa ei voi aloittaa, mikäli omaa jonkin seuraavista:

  • Akuutti tulehdustila
  • Irronnut verkkokalvo
  • Muu vakava silmäsairaus
  • Flunssa tai kuume
  • Akuutit välilevyn pullistumat, vanhat yksilöllisesti
  • Akuutti veritulppa
  • Akuutti kasvain, syöpä
  • Rokotettu samana päivänä
  • Raskaus